Proces sociálního začleňování jako předpoklad udržení sociálně soudržné Evropy - Kotýnková, Magdaléna
Scenár rozvoja Európskej únie pre roky 2001-2010. Zmierňovanie chudoby a sociálneho vylúčenia ako základný kameň vytvárania začleňujúcej sa spoločnosti. Spoločný postup členských krajín Európskej únie pri vytváraní začleňujúcej sa spoločnosti. Národné akčné plány sociálneho začleňovania. Európsky proces sociálneho začleňovania a Česká republika. Chudoba v českej spoločnosti.