Najväčšie problémy manažérov - Poliak, Ján
Hlavné zásady, ktorými sa líšia úspešní manažéri od neúspešných, resp. "porazených". Rozpoznanie účinných a podstatných manažérskych filozofií od neúčinných a nepodstatných, schopnosť realizovať stratégiu firmy a implementovať zmeny, potreba komunikácie a podnikovej kultúry. Dobrý špecialista nemusí byť aj dobrým manažérom. Implementácia zmien a procesné riadenie. Orientácia na zákazníka. Transformácia súčasnej podnikovej kultúry na novú v súlade s požiadavkami na riadenie. Potreba vzdelávania vedúcich pracovníkov.