Elektronické informačné zdroje - prostriedok elektronickej komunikácie na EU - Hudecová, Simona
Slovenská ekonomická knižnica EU zorganizovala 14. mája 2002 odborný seminár na tému: Elektronické informačné zdroje - prostriedok elektronickej komunikácie na EU. Komplexná informácia o seminári.