Vybrané problémy rodiny a rodinné politiky ve světle demografických a spoločenských změn - Žižková, Jana
Všeobecné východiská rodinnej politiky. Solidarita a sociálna spravodlivosť v rodinnej politike. Rodina z hľadiska vytvárania koncepcie rodinnej politiky. Viacgeneračná rodina. Reprodukcia obyvateľstva. Chápanie rodinnej politiky a jej ciele. Tvorba koncepcie českej rodinnej politiky.