Dokumenty OECD v Slovenskej ekonomickej knižnici - Krausová, Darina
Publikácie Organizácie pre hospodársku spoluprácu a rozvoj (OECD) vo fondoch SEK EU. Ich informačná hodnota z hľadiska prístupového procesu a ďalšej spolupráce Slovenska s OECD. Tematické zameranie špeciálneho fondu publikácií OECD. Prístup k dokumentom.