Úloha dluhopisů v procesu vlastnické restrukturalizace podniků - Tětrevová, Liběna
Podnikové dlhopisy - široko využívaný zdroj financovania v mnohých krajinách. Pojem a druhy podnikových dlhopisov. Výhody a nevýhody podnikových dlhopisov. Podniková reštrukturalizácia - dotýka sa všetkých oblastí života podniku. Finančná reštrukturalizácia (negatívna, pozitívna) - dominantná súčasť podnikovej reštrukturalizácie. Základné opatrenia pozitívnej finančnej reštrukturalizácie. Jeden zo základných pilierov pozitívnej finančnej reštrukturalizácie - vlastnícka reštrukturalizácia alebo reštrukturalizácia vlastníckych vzťahov. Dlhopisy ako nástroj podnikovej reštrukturalizácie.