Výšky splátok lízingu sa dajú prispôsobiť sezónnosti príjmov - Brondošová, Jana
V boji o klientov zaviedli lízingové spoločnosti sezónne prispôsobené splátky. Tieto splátky nie sú štandardné, sú pre bonitných klientov. Individuálne posúdenie bonity a predmetu lízingu. Klient musí mať premyslené kedy a aké splátky si môže dovoliť. Flexibilita v splácaní sa môže, v závislosti od dohodnutých podmienok , prejaviť na cene.