Vytváranie sietí môže podporiť predaj domácich značiek - Gossányi, Vojtech
Rozhovor s konzultantom M. Kahnom o výhodách spájania obchodu. Prínos franchisingu a partnerstva pre malých obchodníkov. Prínos franchisingu pre spotrebiteľa. Obsah pojmu franchising a pojmu partnerstvo, rozdiely. Franchising a partnerstvo na Slovensku.