Snaha o obnovu dôvery - Bačišin, Vladimír
Vypracovanie Zjednoteného kódexu pre správu a riadenie podnikateľských a investičných spoločností. Etický kódex corporate governance vytvorený na báze základných princípov OECD a prispôsobený pre podmienky slovenského trhu. Základné princípy kódexu. Úlohy predstavenstva a dozornej rady.