Zásady daňového odpisovania hmotného majetku podľa nového zákona s príkladmi - Vanková, Lucia
Pravidlá, ktorými sa odpisovanie hmotného najetku riadi. Podmienky pre odpisovanie. Ročný odpis hmotného majetku. Odpis v alikvotnej výške. Žiadny odpis. Odpis pri vyradení majetku odpisovaného časovou metódou. Prerušovanie odpisovania. Účtovné odpisy. Rozdiely medzi účtovnými a daňovými odpismi.