Postupné implementovanie procesu certifikácie daňových audítorov - Burák, Emil
Opatrenia na skvalitnenie systému a reinžiniering daňovej kontroly. Implementácia analytických softvérov. Zvyšovanie vedomostnej úrovne daňových kontrolórov. Elektronický audit.