Rozvojový program verejných prác - Čupíková, Zdena
Verejné práce zabezpečujú priority stanovené Národným rozvojovým plánom. Úlohou programu je sledovanie prípravy verejných prác a nie prideľovanie, resp. prerozdeľovanie prostriedkov. Rozvojový program priorít verejných prác zostavuje Ministerstvo výstavby a regionálneho rozvoja SR na obdobie troch rokov. Priemysel a služby. Kohézny fond.