Počet obyvateľov mierne narástol
Základné vývojové tendencie v hospodárstve SR v prvom polroku 2004. Príjmy a výdavky domácností. Vývoj inflácie. Vývoj prírastku a počtu obyvateľov. Vývoj zamestnanosti a nezamestnanosti. Vývoj miezd obyvateľstva.