Vplyv redukcie rizika na príjmy firmy - Pinda, Ľudovít, 1958-
Pôsobenie poistných stratégií na riziko podnikových príjmov. Formy delenia rizika v priamych poistných kontraktoch: poistenie a spoluúčasť. Redukcia rizika poistením. Redukcia rizika pri spoluúčasti.