Súčasná slovenská historiografia s tematikou politických dejín 20. storočia so zreteľom na totalitné režimy - Zavacká, Marína
História slovenskej historiografie. Moderná slovenská historiografia na pozadí politických dejín 20. storočia so špeciálnym akcentom na totalitné režimy.