Zákon z 21. septembra 2004, ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 595/2003 Z.z. o dani z príjmov v znení neskorších predpisov cestovné výdavky živnostníka
Doplnky k zákonu o dani z príjmov + Dôvodová správa k novelizácii tohto zákona (cestovné výdavky živnostníka).