Zákon z 21. septembra 2004, ktorým sa dopĺňa zákon č. 595/2003 Z.z. o dani z príjmov v znení neskorších predpisov úrokové výnosy z hypotekárnych záložných listov
Článok vznikol ešte pred zverejnením zákona v Zbierke zákonov. Zákon je kompatibilný s právom EÚ. Dôvodová správa k tomuto zákonu.