Zákon č. 431/2002 Z.z. z 18. júna 2002 o účtovníctve v znení zákona č. 562/2003 Z.z. a zákona z 9. septembra 2004
Novela zákona o účtovníctve z 9. septembra 2004 v znení, v akom ho schválila NR SR ešte pred zverejnením v Zbierke zákonov. Dôvodová správa k novelizácii tohto zákona.