Mediálna výchova a teória mnohopočetnej inteligencie v jazykovej príprave budúcich manažérov - Horváthová, Jarmila
Učiteľom manažérov 3. tisícročia v oblasti jazykovej prípravy už nepostačujú klasické učebnice. Vo výučbe cudzích jazykov je potrebné zohľadňovať najnovšie poznatky z teórie mnohopočetnej inteligencie a využívať masmédiá, ako aj informačné a komunikačné technológie.