Súčasný stav a perspektívy rozvoja informačných a komunikačných technológií v poľnohospodárstve - Šajbidorová, Mária
Analýza súčasného stavu - úroveň hardvérového a softvérového vybavenia poľnohospodárskych podnikov, prevádzkovanie subsystémov IS v rámci intranetu, ako i zhodnotenie rozsahu využívania informačných a komunikačných technológií a internetu. Perspektívy v rozvoji. Výsledky dotazníkovej akcie.