Manažérstvo kvality v Slovenskej pošte - Hrobák, Martin
Požiadavky na kvalitu poskytovania univerzálnej poštovej služby. Konkrétne výsledky manažérstva kvality v Slovenskej pošte. Merania času poštových zásielok. Ostatné merania. Meranie spokojnosti zamestnancov a meranie spokojnosti zákazníkov. Riešenie projektov.