Environmentálne manažérstvo a hodnotenie environmentálneho správania - Pridavková, Magdaléna
Využívanie environmentálneho manažérstva v problémových sektoroch z hľadiska vplyvov na životné prostredie. Metódy environmentálneho manažérstva v podmienkach Slovenska. Charakteristika šiestich environmentálnych akčných programov. Uplatňovanie noriem radu STN EN ISO 14 000 v podmienkach Slovenska. Hodnotenie environmentálneho správania. Norma EPE. Model procesu EPE - schéma postupu procesu. Ukazovatele EPE.