Podstata tvorby marketingovej stratégie podniku orientovaného na TQEM - Podskľan, Adrián
Uplatňovanie filozofie TQEM -(Total Quality Environmental Management). Profil podniku orientovaného na uplatňovanie TQEM. Environmentálny marketing. Futuristická koncepcia marketingového podnikania. Úlohy environmentálneho marketingu. Princípy TQEM.