Vnútropodnikové ceny produkcie v podmienkach trhovej ekonomiky - Škorecová, Emília
V príspevku sú riešené dve otázky spojené s využívaním vnútropodnikových cien v poľnohospodárskych a potravinárskych podnikoch: 1. možnosti uplatnenia vnútropodnikových cien nákladového typu, ziskového typu a iného typu pri oceňovaní produkcie pre potreby finančného účtovníctva i pre potreby vnútropodnikového riadenia stredísk a výkonov, 2. využitie vnútropodnikových cien v podmienkach automatizovaného spracovania informácií v rámci manažérskych informačných systémov.