K niektorým otázkam bytovej politiky a bývania - Kútik, Ján
Bytová politika ako jedna z oblastí spoločenskej praxe. Pojem bývanie a byt. Vývoj v oblasti bývania po roku 1948 a koncepcia politiky bývania v SR po roku 1989. Pojmy bývanie a byt z hľadiska ekonomického členenia statkov. Nové názory na miesto štátnej politiky bývania v rámci subsystémov verejného sektora.