Strategické faktory logistického reťazca v agropotravinárstve - Dupaľ, Andrej
Výskum uplatňovania strategických faktorov reťazca v podnikateľských jednotkách agropotravinárskeho sektora. Skúsenosti potvrdzujú, že význam a dôležitosť v tejto oblasti narastá, korešponduje s prosperitou podnikateľských jednotiek. Zdokonaľovanie logistického reťazca predpokladá nielen zabezpečiť jeho procesnú stránku, ale rešpektovať i čas, náklady a kvalitu v ňom, zdokonaľovať informačné toky v logistike a informačný systém, pozornosť venovať procesu zmien, outsourcingu logistiky, tiež manažmentu logistických projektov.