Možnosti využitia agentového prístupu pri simulovaní ekonomiky - Zajac, Jaroslav
Agentový prístup k simulácii ekonomických modelov. Analýza možných prístupov k rozhodovaniu agentov v ekonomickom prostredí, hlavne pomocou aplikácie neurónových sietí a genetických algoritmov.