Interpersonálna komunikácia v organizáciách a filozofia jej hodnotenia - Drličková, Eva
Etymológia slova komunikácia. Problematika interpersonálnej komunikácie v organizáciách. Dve stratégie zdokonaľovania interpersonálnej komunikácie. Interné a externé faktory, ktoré majú vplyv na intenzitu využívania otvorenosti a spätnej väzby v organizácii. Filozofia hodnotenia interpersonálnej komunikácie v organizáciách so zreteľom na vplyv externých a interných faktorov.