Potenciál životního pojištění v ČR na pozadí statistik CEA - Voborský, Rudolf
Pohľad na podiel ročného predpísaného poistenia na životné poistenie na HDP z makroekonomického hľadiska. Porovnanie vzťahu výšky vytvorených technických rezerv životného poistenia k HDP. Potenciál životného poistenia v ČR v porovnaní s ostatnými krajinami na pozadí štatistík CEA.