Niektoré psychické poruchy a odchýlky človeka ako zamestnanca - Boroš, Július
Politické a sociálno-ekonomické zmeny, ktoré sa v ostatných rokoch odohrávajú v Slovenskej republike vyvolávajú prudký nárast psychickej záťaže jednotlivcov a spoločenských skupín. Pojem osobnosť. Osobnosť zamestnanca , Psychické poruchy a odchýlky. Zameranosť a motivácia osobnosti. Frustrácia. Deprivácia. Konflikt. Stres. Depresia. Najvýznamnejšie psychické symptómy.