Dávky v nezamestnanosti podľa pravidiel EÚ - Misárošová, Jarmila
Občania pracujúci a pohybujúci sa v rámci štátov Európskej únie, môžu pri strate zamestnania uplatňovať nárok na dávku v nezamestnanosti. Uplatnenie nároku na dávku. Súhrn dôb poistenia získaných v iných členských štátoch. Výpočet dávky v nezamestnanosti. Príklady. Pokračovanie v budúcom čísle.