Katastrofy v roce 2003 a komerční pojištění - Ducháčková, Eva
Bilancia katastrofických udalostí vo svete v roku a komerčné poistenie. Poistené škody a nepoistené škody.Vývoj počtu katastrofických udalostí v rokoch 1970-2003. Katastrofy podľa regiónov (krajín).