Sex v reklamě - ano, ale pozor... - Zenkner, Petr
Ženské telo ako súčasť reklamy a prostriedok na podporu predaja. Pohlavie v reklame a druh propagovaného produktu. Vekové skupiny a ich postoje k reklame. Etické princípy v reklame. Estetický pohľad tvorcov reklamy a pohľad zákazníkov. Možné riziko erotickej reklamy - na úkor propagovaného produktu. Postoj českej verejnosti voči reklamám so sexuálnymi motívmi.