Životné poistenie v Slovenskej republike (ukazovatele k 31. 12. 2003) - Korauš, Antonín
Situácia na trhu životného poistenia v Slovenskej republike. Podiel životného poistenia na celkovom poistnom. Ukazovatele za obdobie rokov 1993-2003.