Historické trendy v rozvoji marketingových koncepcií - Vojtovič, Sergej
Analýza historických trendov v rozvoji marketingových koncepcií a ich vplyvu na hospodársky a zároveň na sociálny rozvoj spoločnosti. Marketingová koncepcia - jej podstata, úlohy, funkcie a vplyv na hospodársky rozvoj a charakter smerovania sociálnych procesov v historickom kontexte. Definícia podstaty a obsahu jednotlivých koncepcií marketingu v zodpovedajúcich historických obdobiach.