Corporate identity : představte se naplno - Cahel, Daniel
Cieľ každej úspešnej firmy - urobiť dojem, odlíšiť sa od konkurencie, získať zákazníka. Vysvetlenie pojmu "corporate identity "(CI). CI ako dôležitý prvok existencie firmy, založenej na jej histórii, filozofii, technológii,ľuďoch, na jej kultúrnych hodnotách a stratégii. Logo, firemná kultúra , interná a externá komunikácia ako súčasť CI.CI zamierená na služby a výrobky, prostredie výroby a predaja , poskytované informácie a interné prostredie firmy.