Interim manažer jako akční hrdina ? - Pfeifer, Luděk
Využitie služieb interim manažmentu v riadení podniku. Štyri základné formy interim manažmentu. Výhody využitia služieb interim manažéra. Efektivita a čas ako najväčšie pozitíva. Podmienky pre širšie využitie interim manažmentu.