Celebrity jako odrůda značek - Kahoun, Filip
Zábava, šport, móda a politika ako najexponovanejšie oblasti zrodu celebrít ako ľudských značiek. Okolnosti ovplyvňujúce presadenie celebrity ako značky. Šoubiznis - továreň na celebrity. Celebrita ako produkt.