Obchodní jednání a národní zvyklosti: Rumunsko - Zděnovec, Karel
Špecifiká obchodných rokovaní v Rumunsku. Pracovné návyky. Vzťahy medzi ľuďmi, hodnoty, normy. Význam času. Verbálna a neverbálna komunikácia. Obliekanie, stolovanie. Náboženstvo a viera. Doporučenia pred cestou do Rumunska.