[Nové možnosti pre českých exportérov - tipy]
Nové možnosti v strednej Ázii. Kde hľadať obchodných partnerov - obchodné príležitosti v zahraničí. Arabské trhy: Egypt, Libanon. Spoločenská zodpovednosť podnikov. Filipíny - šanca v energetike. Africké trhy: Sudán. "Európsky" cenník Hospodárskej komory ČR.