Manažer v mezinárodním prostředí a tvořivost jako základní součást jeho pracovní způsobilosti a kompetence - Franková, Emilie
Pôsobenie manažéra v medzinárodnom prostredí. Tvorivosť ako základná súčasť pracovnej spôsobilosti a kompetencie. Možnosti individuálneho i tímového rozvíjania tvorivosti manažéra.