Ekonomické a sociálne podmienky vstupu SR do EÚ - Baránik, Michal
Základné podmienky vstupu Slovenskej republiky do Európskej únie. Podstata jednotného trhu. Voľný pohyb tovarov. Voľný pohyb osôb. Charakteristka prechodného obdobia. Prínosy a riziká. Voľný pohyb kapitálu. Prínosy a riziká. Dopad voľného pohybu tovarov a služieb, prínosy a riziká.