Budoucnost logistiky v souvislostech politického a ekonomického vývoje kandidátských zemí v regionu střední Evropy - Pernica, Petr
Poukázanie svetových manažérov a teoretikov na nadchádzajúce obdobia zásadných zmien charakteru dermografického, politického a svetonázorového. Budúcnosť logistiky v súvislostiach politického, sociálneho a ekonomického vývoja kandidátskych krajín v regióne strednej Európy. Naznačenie schém možných variant vývoja. Vývoj Európskej únie. Vývoj vnútropolitickej scény krajiny. Vývoj spoločnosti. Vývoj národného hospodárstva. Vývoj logistiky.