Strukturální fondy EU a podniková ekonomika - Sieber, Patrik
Poukázanie na zdroje Európskej únie, ktoré smerujú do Českej republiky. Kvantifikácia týchto zdrojov, lebo predstavujú významný doplnok k obvyklým nástrojom financovania podnikateľských subjektov. Predvstupová pomoc EÚ: Programy PHARE, ISPA, SAPARD. Hodnotenie efektívnosti projektov komerčnej a verejnej sféry. CBA (Cost-benefit analysis - analýza nákladov a výnosov je jedným z nástrojov pre hodnotenie projektov.