Riadenie vzťahov so zákazníkom v cestovnom ruchu - Maráková, Vanda
Vymedzenie pojmu "marketing vzťahov so zákazníkom". Uplatnenie marketingu vzťahov so zákazníkom v podmienkach podnikov cestovného ruchu ako konkurenčnej výhody a nástroja skvalitnenia marketingových činností. Východiská skúmania marketingu vzťahov so zákazníkom. Uplaňovanie marketingu vzťahov so zákazníkom v hoteli. Predpoklady implementácie marketingu vzťahov so zákazníkom.