Trh práce v cestovnom ruchu a jeho postavenie v slovenskej ekonomike - Kalousková, Jana
Význam cestovného ruchu v národnom hospodárstve z hľadiska trhu práce. Súčasný stav trhu práce a ceny práce v cestovnom ruchu. Materiál a metódy skúmania. Práca v cestovnom ruchu a jej osobitosti. Trh práce a jeho analýza. Ponuka práce v cestovnom ruchu. Dopyt po práci v cestovnom ruchu. Cena práce v cestovnom ruchu.