Cesta za eurom v strednej Európe - Bránsky, Vojtech
Správa Economist Corporate Network o predpokladanom čase zavedenia eura v štátoch strednej Európy. Vstup do systému výmenných kurzov ERM 2. Tri najväčšie ekonomiky v regióne: Maďarsko, Poľsko, Česko. Najzadlženejšie európske krajiny.