Zákon z 21. septembra 2004 o zdravotnom poistení ...
Zákon z 21. septembra 2004 o zdravotnom poistení a o zmene a doplnení zákona č. 95/2002 Z.z. o poisťovníctve a o zmene a doplnení niektorých zákonov + Dôvodová správa k tomuto zákonu.