Aspekty připravenosti podnikové sféry na členství v EU - Sedláčková, Helena
Hodnotenie stavu pripravenosti podnikovej sféry Českej republiky na členstvo EÚ. Prieskum ukázal, že od vstupu ČR od EÚ očakáva väčšina podnikov predovšetkým pozitívne efekty. Odpovede na otázky smerujúce k hodnoteniu konkurencieschopnosti podnikov a ich konkurenčné výhody ukazujú na silné vnímanie vlastnej konkurencieschopnosti.