CRM - řízení vztahů se zákazníky - Veber, Jaromír
Pojem CRM (Customer Relationship Management). Koncipovanie vzťahov so zákazníkmi v niekoľkých fázach. Stratifikácia. Schéma rozvrstvenia zákazníkov.Cieľom príspevku je presvedčiť o tom, že vzťahy so zákazníkmi na prahu tretieho tisícročia je treba budovať na nových základoch, adekvátnych výskumu roly zákazníka v súčasných podmienkach podnikania.